We design
the beauty experience

UMAMI Sluis - winkelinrichting PAC interiors

Realisaties waar we trots op zijn

Onze aanPAC

Als je van plan bent om je winkel volledig in te richten of om een restyling te geven, dan doorloop je samen met PAC interiors onderstaande stappen die een succesvol eindresultaat garanderen.

1

De eerste stap

Na het eerste contact, gaan we ter plaatse om een beter zicht te krijgen op de wensen en de mogelijkheden van het te verbouwen pand of ruimte. Wanneer er geen plannen ter beschikking zijn, worden er aansluitend opmetingen gedaan en al enkele foto’s genomen.

2

De tweede stap

Ons team gaat aan de slag en start met het vormgeven van jouw project d.m.v. 3D-visualisaties die al een eerste zicht levert op de look & feel, maar ook op de indeling en positionering van de gewenste elementen. Bij deze stap wordt ook een schatting gemaakt van het budget dat nodig is voor het ontwerp.

3

De derde stap

Twee tot drie weken na het eerste contact, wordt het ontwerp aan je gepresenteerd in onze toonzaal te Deurle. Daarbij bespreken we het materiaal en de eventuele uitrusting die nodig is om daarna over te gaan tot een beslissing. Tot hier blijft alles geheel vrijblijvend.

4

De vierde stap

Na een positieve reactie van jou, wordt het project verder uitgewerkt en aangepast naar wens met de nodige details. Daarbij wordt de prijs bepaald aan de hand van een meetstaat zodat het dossier klaar is voor uitvoering.

5

De vijfde stap

Jouw droomproject wordt gerealiseerd!

PAC interiors heeft ervoor gezorgd dat het zonnetje schijnt zodra je de winkel binnenstapt, ook al regent het buiten.

 Gillian & Tania, Caroline Biss , Knokke