We design
the beauty experience


Bij PAC interiors kan je terecht voor zowel het ontwerpen van een uniek interieur voor jouw schoonheidsinstituut als voor de aankoop van het meubilair dat perfect past in jouw zaak.

Ons team van designers en projectleiders zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurinrichtingen gaande van een opfrissing tot een totaalrenovatie volledig op maat en naar jouw smaak. Daarnaast leggen we ook de focus op het aanbieden van kwalitatief meubilair zoals een nieuwe behandelstoel, wellness- en massagebank of andere accessoires die een schoonheidssalon nodig heeft.

Ben je nieuwsgierig naar wat PAC interiors voor jou kan betekenen? Contacteer ons of stap onze toonzaal binnen en vertel ons over jouw droomproject!

Chios Beaty & More Zoersel - schoonheidsinstituut inrichting PAC interiors

Realisaties waar we trots op zijn

Onze aanPAC

Als je van plan bent om jouw salon volledig in te richten of een re-styling te geven, dan doorloop je samen met PAC interiors onderstaande stappen die een succesvol eindresultaat garanderen.

1

De eerste stap

Na het eerste contact gaan we ter plaatse om een beter zicht te krijgen op de wensen en de mogelijkheden van het te verbouwen pand of ruimte. Wanneer er geen plannen ter beschikking zijn, worden er aansluitend opmetingen gedaan en al enkele foto’s genomen.

2

De tweede stap

Ons team gaat aan de slag en start met het vormgeven van jouw project d.m.v. 3D-visualisaties die al een eerste zicht leveren op de look & feel, maar ook op de indeling en positionering van de gewenste elementen. Bij deze stap wordt ook een schatting gemaakt van het budget dat nodig is voor het ontwerp.

3

De derde stap

Twee tot drie weken na het eerste contact, wordt het ontwerp aan je gepresenteerd in onze toonzaal te Deurle. Daarbij bespreken we het materiaal en de eventuele uitrusting die nodig is om daarna over te gaan tot een beslissing. Tot hier blijft alles geheel vrijblijvend.

4

De vierde stap

Na een positieve reactie van jou, wordt het project verder uitgewerkt en aangepast naar wens met de nodige details. Daarbij wordt de prijs bepaald aan de hand van een meetstaat zodat het dossier klaar is voor uitvoering.

5

De vijfde stap

Jouw droomproject wordt gerealiseerd!

“PAC interiors maakt van mijn Beauty Bar een echte happy place waar ik voluit voor mijn passie kan gaan”

Eva Beauty Bar, Melle

Vertrouw op onze partners