Bezoek onze
showroom

In onze ruime showroom van bijna 450 m² kan je verschillende stijlen en merken van kappers- en beautyuitrusting komen bekijken, voelen en ervaren.

Plan jouw afspraak gerust op voorhand en dan reserveren we met plezier voldoende tijd om jouw wensen en behoeften uitvoerig te bespreken bij het maken van de perfecte keuze voor jouw kapsalon of beautysalon.

Zonder afspraak en volledig vrijblijvend ben je uiteraard ook steeds welkom bij ons!

Een uitgebreide selectie van hoogwaardige merken zodat je de juiste keuze voor jouw salon kan maken

Bij PAC interiors begrijpen we dat het kiezen van de juiste uitrusting voor jouw kapsalon of schoonheidsinstituut een belangrijke beslissing is. Onze showroom is speciaal ontworpen om je een echt beeld te geven van onze uitrusting en merken. Hier kan je de verschillende modellen en stijlen zien, de materialen aanraken en ervaren hoe comfortabel ze zijn.

Kapsalonmeubels PAC interiors

Voor kapsalons

We zijn bijzonder trots om merken zoals Olymp, Kiela en Greiner te verkopen. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen en dit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Van stijlvolle kappersstoelen en wasunits tot praktische kaptafels en accessoires, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw kapsalon functioneel en esthetisch aantrekkelijk te maken.

PAC interiors schoonheidssalon inrichting

Voor schoonheidsinstituten

Hiervoor verkopen we het gerenommeerde merk Bellezi. Dit Nederlandse merk is een leider in de branche en biedt hoogwaardige en comfortabele behandelstoelen, wellnessbanken en andere essentiële benodigdheden voor jouw instituut tegen competitieve prijzen.

Met Bellezi kan je ervoor zorgen dat jouw klanten een ontspannende en luxueuze ervaring krijgen die professionalisme uitstraalt.

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en de merken Olymp, Kiela, Greiner, Cindarella en Bellezi zelf te ervaren.

Olymp PAC interiors

OLYMP bestaat al meer dan 115 jaar en is ondertussen een vaste waarde geworden voor alle kappersuitrusting. Ze staan voor Duitse degelijke topkwaliteit waarbij hun meubels tientallen jaren lang meegaan. PAC interiors is daarom trotse exclusieve verdeler van OLYMP voor België.

Greiner PAC interiors

Greiner is ooit gestart als producent van onderdelen voor innovatieve en hoogwaardige kappersmeubelen maar ontwikkelt ondertussen al tientallen jaren hun eigen kappersmeubilair. Functionaliteit en stijlvol design zijn steeds de kernwaarden geweest binnen het bedrijf. GREINER staat synoniem voor "Made in Germany" kwaliteit.

Kiela PAC interiors

Kiela is een Nederlands familiebedrijf, ontstaan in 1939 te Rotterdam. De productie van alle onderdelen, de bekleding en de assemblage gebeuren onder eenzelfde dak. Kiela levert dus kwalitatieve kappersmeubelen op korte termijn en tegen een goede service.

Bellezi PAC interiors
Bellizi

Bellezi is de laatste decennia enorm gegroeid van Nederlands familiebedrijf tot wereldwijd gerenommeerd merk in het hoogste segment van Beauty, Spa & Wellness Equipment. Zij staan garant voor tijdloze kwaliteit & design, een goede service en dit voor een competitieve prijs.