Allround team onder hetzelfde dak

Interieurdesign en inrichting

Bij PAC interiors zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende en functionele interieurs voor kapsalons, schoonheidsinstituten en winkels.

Ons getalenteerd team van ontwerpers begrijpt de unieke behoeften en wensen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse en trendy uitstraling voor je kapsalon, een serene en ontspannende sfeer voor je schoonheidsinstituut of een stijlvolle en functionele ruimte voor je winkel, wij zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt.

We werken graag nauw samen om je ideeën en doelstellingen te begrijpen. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen deze naar creatieve en praktische ontwerpen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de indeling, het kiezen van het kleurenpalet, verlichting, vloeren, wandbekleding of het selecteren van het juiste meubilair, we zorgen ervoor dat elk aspect van het interieurontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Team PAC interiors

Onze eigen ervaren projectleiders ontzorgen je volledig bij de realisatie van jouw project. Dankzij een grondige voorbereiding en het inzetten van de juiste mensen en middelen realiseren we jouw droominrichting binnen de gemaakte afspraken. Bij PAC interiors streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en we werken hard om de verwachtingen te overtreffen.

Of het nu gaat over het optimaliseren van de indeling, het kiezen van het kleurenpalet, verlichting, vloeren, wandbekleding of het selecteren van het juiste meubilair, wij zorgen ervoor dat elk aspect van het interieurontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Verkoop van professioneel salonmeubilair en apparatuur

In onze ruime showroom adviseren onze experts je bij de keuze van het meubilair en apparatuur voor je salon. PAC interiors verdeelt een breed gamma aan kwalitatief meubilair en uitrusting voor kapsalons en schoonheidsinstituten in diverse prijsklassen.

We begrijpen dat je salon specifieke uitrusting en meubels nodig heeft om efficiënt te kunnen functioneren. Daarom bieden we hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van de branche. Van kappersstoelen, wasunits, kaptafels en warmtestralers tot behandelstoelen, wellnessbanken, handdoekwarmers en trolleys, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw salon te laten bloeien.

Met ongeveer 450 m² aan toonzaalruimte is er keuze genoeg om jouw salon van het nodige meubilair te voorzien, rekening houdend met jouw persoonlijke smaak.

Kapsaloninrichting PAC interiors barberstoel

Recentste blog artikels

 • Kapsalon Marcel Kasterlee - kapsaloninrichting PAC interiors

  Waarom werk je best met kwaliteitsmeubilair in je kapsalon of schoonheidssalon?

  In de wereld van kapsalons en schoonheidssalons draait alles om het creëren van een sfeer van luxe, comfort en stijl. Een cruciaal onderdeel van het succes van deze zaken is het gebruik van kwalitatief hoogwaardig meubilair.

 • Aluxe Deinze - kapsaloninrichting PAC interiors

  Tips voor de interieur inrichting van kapsalons

  Het interieur van je kapsalon kan een enorme impact hebben op het succes van je bedrijf. Met de juiste planning en aandacht voor detail, kun je een kapsalon creëren dat zowel stijlvol als winstgevend is.

 • Schoonheidsinstituut Alora inrichting - PAC interiors

  Waarom is het cruciaal voor een schoonheidssalon om de juiste sfeer te creëren?

  Het runnen van een succesvol schoonheidssalon gaat veel verder dan het aanbieden van kwalitatieve diensten en producten. Het creëren van de juiste sfeer speelt een cruciale rol in het aantrekken van klanten en het behouden van hun loyaliteit.