Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen getoond op de webshop zijn exclusief btw en exclusief levering en plaatsing. De getoonde prijzen zijn geldig onder voorbehoud van vergissingen.

Verkoopproces

Wanneer u via onze webshop bestelt dan wordt u door ons gecontacteerd en maken wij alsnog een offerte op die u al dan niet kan goedkeuren.

Zodra de goedkeuring bij ons is ontvangen wordt een eerste voorschotfactuur aan u verstuurd en die bedraagt 30 % van de totale orderwaarde. Hierna nemen wij de meubels voor u in bestelling bij onze leverancier. Daarna volgt een tweede voorschotfactuur van 40 % die betaald moet worden vóór levering/plaatsing. Tot slot wordt het saldo van 30 % gefactureerd na de levering en eventuele plaatsing.

Indien er extra materiaal speciaal is aangekocht om de plaatsing van de bestelde meubels goed te kunnen uitvoeren, dan wordt die kost alsnog in rekening gebracht op de saldofactuur.

Als u de goederen liever zelf plaatst, dan kan PAC interiors niet verantwoordelijk geacht worden voor schade die voortkomt door het plaatsen en installeren van de meubels.

Als PAC interiors de plaatsing voorziet wordt de klant geacht om nuttige informatie over het pand te verschaffen zoals bijvoorbeeld wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Dit moet op voorhand gemeld worden aangezien de meubelen vaak aan de grond worden bevestigd.

Betalingen

Wij vragen 30 % van de totale orderwaarde meteen te betalen bij bestelling. Er wordt hiervoor een aparte factuur opgemaakt en doorgemaild nadat u de offerte hebt goedgekeurd. Betalingen gebeuren uitsluitend via overschrijving. Daarna wordt een tweede voorschotfactuur opgesteld van 40 % die betaald moet worden vóór levering/plaatsing. Tot slot wordt het saldo van 30 %, samen met eventuele onvoorziene kosten, gefactureerd nadat de levering en plaatsing is uitgevoerd.

De betalingstermijn bedraagt iedere keer 14 dagen na factuurdatum.

Levertermijn

De levertermijn is sterk afhankelijk van leverancier, artikel en periode. Meestal wordt een levertermijn van 4 tot 5 weken in acht genomen.

Vaak hangt de levering ook af van een inrichting of renovatie die al dan niet door ons wordt uitgevoerd dus kan het zijn dat de installatiedatum van de bestelde meubelen opschuift. Wij kunnen de meubelen tot maximum 2 maanden langer stockeren dan voorzien in ons magazijn. Daarna moet die plaats opnieuw vrijgemaakt worden en leveren we meubels uit ongeacht de renovatiewerken. Als de werken door PAC interiors worden uitgesteld, dan geldt die termijn natuurlijk niet en blijven de meubels in ons magazijn staan zolang als nodig.

Retourneren

Er kunnen geen artikelen teruggestuurd worden nadat ze werden besteld doordat de offerte door u is aanvaard.

Fabrieksgarantie

U krijgt 5 jaar garantie op de meubels van de merken Bellezi, Kiela en Greiner. Op de meubels van Cindarella en OLYMP geldt 1 jaar garantie.

Er kan nooit garantie verleend worden op schade die door de koper, eindegebruiker of door derden is toegebracht. Ook op slijtageonderdelen kan er geen garantie verleend worden. Toch wordt ieder geval apart bekeken en besproken met de fabrikant.